1: Bli swimrunner på en förmiddag!

1: Bli swimrunner på en förmiddag!

15 January, 2019

En av de unika upplevelser vi kommer att erbjuda våra potentiella hemvändare att prova på är en halvdags swimrun-träning med ingen mindre än Swinrun-experten Maria Larsson.

Under en förmiddag sommaren 2019 kommer en lycklig vinnare få lära sig att inte bara springa och simma utan att kombinera de båda, med hjälp av Swimrun-experten Maria Larsson. Maria kommer att starta dagen med att gå igenom grundläggande teknik och ge deltagarna värdefulla tips och tricks. Efter ett par timmar med teknikträning som avslutas med fika för att ladda upp kropp och knopp på nytt, är det dags för den verkliga utmaningen: en runda swimrun på en del av bansträckningen av 2UX Island Challenge, som går av stapeln under Östersjöfestivalen 2019.

Upplevelsen kan man vinna genom att anmäla sitt intresse här. För att kunna vinna måste du ha anmält ditt intresse för kampanjen - dvs vara en utflyttad Karlshamnsbo som är nyfiken på möjligheterna att leva, jobba och bo i Karlshamn. Den vinnande personen får ta med en valfri person att dela upplevelsen med. Ingen förkunskap krävs.

Psst! Du vet väl att du kan tjuvstarta och prova på Swimrun redan nu genom en del av Karlshamns fantastiska föreningsliv? Läs mer här >

Läs också

8. Hela familjen på Kreativum Science Center

26 March, 2019 Att lära sig samtidigt som man har roligt och om man gör det tillsammans med nära och kära blir det dubbelt så kul! Det senaste priset att vinna i kampanjen är en heldag på Kreativum där hela familjen får kombinera upptäckarglädje med aha-upplevelser.
Läs mer

Hemvändarna berättar: Sofie

6 March, 2019 Sofie Glans, 35 år, växte upp i Mörrum men flyttade sedan till Malmö för jobb där hon stannade i 14 år innan hon valde att flytta tillbaka för barnens skull. Sofie ville ge dem en närmare relation med sina morföräldrar, kusiner och släkt.
Läs mer

7. Besök Kallbadhuset

21 February, 2019 Som en del av Epic Karlshamn har du nu chans att vinna en vistelse på Kallbadhuset under en för- eller eftermiddag tillsammans med familj och vänner.
Läs mer

Hemvändarna berättar: Cissi & Kristian

7 February, 2019 Efter 7 år i Stockholm bestämde de sig för att flytta hem till Karlshamn för att få en rikare vardag. Ett tufft beslut att lämna familj och vänner, men när beslutet väl var taget kunde det inte gå fort nog.
Läs mer

6. Prova Skandinaviens största romsortiment

6 February, 2019 Nu har du möjlighet att vinna en övernattning för två personer på Port Hotel vid de mysiga gamla kulturkvarteren i Carlshamn. I priset ingår en stor kontinental frukostbuffé och dessutom en unik romprovning med Skandinaviens största sortiment av rom.
Läs mer

Följ oss på Instagram