1: Bli swimrunner på en förmiddag!

1: Bli swimrunner på en förmiddag!

15 January, 2019

En av de unika upplevelser vi kommer att erbjuda våra potentiella hemvändare att prova på är en halvdags swimrun-träning med ingen mindre än Swinrun-experten Maria Larsson.

Under en förmiddag sommaren 2019 kommer en lycklig vinnare få lära sig att inte bara springa och simma utan att kombinera de båda, med hjälp av Swimrun-experten Maria Larsson. Maria kommer att starta dagen med att gå igenom grundläggande teknik och ge deltagarna värdefulla tips och tricks. Efter ett par timmar med teknikträning som avslutas med fika för att ladda upp kropp och knopp på nytt, är det dags för den verkliga utmaningen: en runda swimrun på en del av bansträckningen av 2UX Island Challenge, som går av stapeln under Östersjöfestivalen 2019.

Upplevelsen kan man vinna genom att anmäla sitt intresse här. För att kunna vinna måste du ha anmält ditt intresse för kampanjen - dvs vara en utflyttad Karlshamnsbo som är nyfiken på möjligheterna att leva, jobba och bo i Karlshamn. Den vinnande personen får ta med en valfri person att dela upplevelsen med. Ingen förkunskap krävs.

Psst! Du vet väl att du kan tjuvstarta och prova på Swimrun redan nu genom en del av Karlshamns fantastiska föreningsliv? Läs mer här >

Läs också

Goodiebag fylld med Karlshamnskärlek

2 July, 2019 På hemvändarträffen den 17 juli får du en snygg tygväska fylld med möjligheter från Karlshamn. Begränsad upplaga, så först till kvarn.
Läs mer

Hur ser arbetsmarknaden ut i Karlshamn?

18 June, 2019 Hur ser ditt framtida yrke ut i Karlshamn? Julia från Arbetsförmedlingen ger dig tips för jobbsöket på hemvändarträffen den 17 juli. Och redan här kan du läsa om bla prognoser, bevakningar och intresseguider.
Läs mer

Steg för steg mot nytt jobb i Karlshamn

12 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du även få träffa bemanningsföretaget OnePartnerGroup. De matchar rätt kandidat med rätt jobb genom både rekrytering och bemanning med deras stora regionala nätverk. Här ger de dig tips på sökprocessens steg.
Läs mer

Få hjälp att söka jobb i Karlshamn

4 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du bla få träffa bemanningsföretaget Adecco. Oavsett om du söker ditt första jobb, har en gedigen karriär eller är nyutexaminerad matchar de din kompetens med rätt arbetsplats. Här får du även tips på hur man söker jobb.
Läs mer

Bostaden är en viktig del av att vända hem

20 May, 2019 Hur kan du få hjälp med att hitta rätt bostad vid en flytt till Karlshamn? Visste du att du kan få både en individuell sökprofil och värdering av din nuvarande bostad? Kom till hemvändarträffen den 17 juli så berättar vi mer.
Läs mer

Följ oss på Instagram