1: Bli swimrunner på en förmiddag!

1: Bli swimrunner på en förmiddag!

15 January, 2019

En av de unika upplevelser vi kommer att erbjuda våra potentiella hemvändare att prova på är en halvdags swimrun-träning med ingen mindre än Swinrun-experten Maria Larsson.

Under en förmiddag sommaren 2019 kommer en lycklig vinnare få lära sig att inte bara springa och simma utan att kombinera de båda, med hjälp av Swimrun-experten Maria Larsson. Maria kommer att starta dagen med att gå igenom grundläggande teknik och ge deltagarna värdefulla tips och tricks. Efter ett par timmar med teknikträning som avslutas med fika för att ladda upp kropp och knopp på nytt, är det dags för den verkliga utmaningen: en runda swimrun på en del av bansträckningen av 2UX Island Challenge, som går av stapeln under Östersjöfestivalen 2019.

Upplevelsen kan man vinna genom att anmäla sitt intresse här. För att kunna vinna måste du ha anmält ditt intresse för kampanjen - dvs vara en utflyttad Karlshamnsbo som är nyfiken på möjligheterna att leva, jobba och bo i Karlshamn. Den vinnande personen får ta med en valfri person att dela upplevelsen med. Ingen förkunskap krävs.

Psst! Du vet väl att du kan tjuvstarta och prova på Swimrun redan nu genom en del av Karlshamns fantastiska föreningsliv? Läs mer här >

Läs också

Hemvändarna berättar: Cissi & Kristian

7 February, 2019 Efter 7 år i Stockholm bestämde de sig för att flytta hem till Karlshamn för att få en rikare vardag. Ett tufft beslut att lämna familj och vänner, men när beslutet väl var taget kunde det inte gå fort nog.
Läs mer

6. Prova Skandinaviens största romsortiment

6 February, 2019 Nu har du möjlighet att vinna en övernattning för två personer på Port Hotel vid de mysiga gamla kulturkvarteren i Carlshamn. I priset ingår en stor kontinental frukostbuffé och dessutom en unik romprovning med Skandinaviens största sortiment av rom.
Läs mer

5. Testa en av Karlshamns mest adrenalinpumpande aktiviteter!

4 February, 2019 Forskajakpaddling i Mörrumsåns skummande vatten tillsammans med gänget på Ursulas äventyr är en av de unika upplevelser vi kommer att erbjuda våra potentiella hemvändare att prova på. Det är inte bara häftigt och spännande utan ger dessutom bra motion!
Läs mer

Hemvändarna berättar: Sanna & Henrik

31 January, 2019 Efter tre år på bortaplan bestämde sig paret Magnell sig för att återvända till Karlshamn.
Läs mer

4. Besök Nordens största safaripark

30 January, 2019 Nu har du möjlighet att vinna en spännande safari med fika på Eriksberg Hotel & Nature Reserve, där hela familjen på nära håll kan uppleva ett unikt djur- och naturliv i Blekinges arkipelag.
Läs mer

Följ oss på Instagram