2: Skärgårdssafari med lunch för hela familjen

2: Skärgårdssafari med lunch för hela familjen

22 January, 2019

En av de unika upplevelserna som du som möjlig hemvändare kan vinna i vår kampanj är en heldag i skärgården för hela familjen med vackra Tjärö som utgångspunkt.

Dagen startar i Järnavik, där ni hoppar på skärgårdsbåten som tar er till underbara Tjärö, som de senaste åren har gjort fantastiska investeringar med bland annat utbyggnader. Här får ni en avkopplande stund där ni kan utforska ön och inspireras av en fantastisk natur i Bullerby-anda. Därefter är det dags för skärgårdssafari där ni bjuds med på en båttur i en snipa. Ni blir under turen introducerade för flera smultronställen bland kobbar och öar och när det behagas så stannar ni på valfritt ställe och intar lunch. Under resan får ni lära känna Karlshamn från vattnet och få tips på framtida utflyktsmål och upptäcktsfärder.

Upplevelsen kan man vinna genom att anmäla sitt intresse här. För att kunna vinna måste du ha anmält ditt intresse för kampanjen - dvs vara en utflyttad Karlshamnsbo som är nyfiken på möjligheterna att leva, jobba och bo i Karlshamn. Den vinnande personen får dela upplevelsen med sin familj. Ingen förkunskap krävs.

Läs mer om de unika upplevelserna här >
Anmäl ditt intresse till upplevelsen här >
Läs mer om Blekinges skärgårdspärla -  Tjärös verksamhet här >

Läs också

8. Hela familjen på Kreativum Science Center

26 March, 2019 Att lära sig samtidigt som man har roligt och om man gör det tillsammans med nära och kära blir det dubbelt så kul! Det senaste priset att vinna i kampanjen är en heldag på Kreativum där hela familjen får kombinera upptäckarglädje med aha-upplevelser.
Läs mer

Hemvändarna berättar: Sofie

6 March, 2019 Sofie Glans, 35 år, växte upp i Mörrum men flyttade sedan till Malmö för jobb där hon stannade i 14 år innan hon valde att flytta tillbaka för barnens skull. Sofie ville ge dem en närmare relation med sina morföräldrar, kusiner och släkt.
Läs mer

7. Besök Kallbadhuset

21 February, 2019 Som en del av Epic Karlshamn har du nu chans att vinna en vistelse på Kallbadhuset under en för- eller eftermiddag tillsammans med familj och vänner.
Läs mer

Hemvändarna berättar: Cissi & Kristian

7 February, 2019 Efter 7 år i Stockholm bestämde de sig för att flytta hem till Karlshamn för att få en rikare vardag. Ett tufft beslut att lämna familj och vänner, men när beslutet väl var taget kunde det inte gå fort nog.
Läs mer

6. Prova Skandinaviens största romsortiment

6 February, 2019 Nu har du möjlighet att vinna en övernattning för två personer på Port Hotel vid de mysiga gamla kulturkvarteren i Carlshamn. I priset ingår en stor kontinental frukostbuffé och dessutom en unik romprovning med Skandinaviens största sortiment av rom.
Läs mer

Följ oss på Instagram