2: Skärgårdssafari med lunch för hela familjen

2: Skärgårdssafari med lunch för hela familjen

22 January, 2019

En av de unika upplevelserna som du som möjlig hemvändare kan vinna i vår kampanj är en heldag i skärgården för hela familjen med vackra Tjärö som utgångspunkt.

Dagen startar i Järnavik, där ni hoppar på skärgårdsbåten som tar er till underbara Tjärö, som de senaste åren har gjort fantastiska investeringar med bland annat utbyggnader. Här får ni en avkopplande stund där ni kan utforska ön och inspireras av en fantastisk natur i Bullerby-anda. Därefter är det dags för skärgårdssafari där ni bjuds med på en båttur i en snipa. Ni blir under turen introducerade för flera smultronställen bland kobbar och öar och när det behagas så stannar ni på valfritt ställe och intar lunch. Under resan får ni lära känna Karlshamn från vattnet och få tips på framtida utflyktsmål och upptäcktsfärder.

Upplevelsen kan man vinna genom att anmäla sitt intresse här. För att kunna vinna måste du ha anmält ditt intresse för kampanjen - dvs vara en utflyttad Karlshamnsbo som är nyfiken på möjligheterna att leva, jobba och bo i Karlshamn. Den vinnande personen får dela upplevelsen med sin familj. Ingen förkunskap krävs.

Läs mer om de unika upplevelserna här >
Anmäl ditt intresse till upplevelsen här >
Läs mer om Blekinges skärgårdspärla -  Tjärös verksamhet här >

Läs också

Goodiebag fylld med Karlshamnskärlek

2 July, 2019 På hemvändarträffen den 17 juli får du en snygg tygväska fylld med möjligheter från Karlshamn. Begränsad upplaga, så först till kvarn.
Läs mer

Hur ser arbetsmarknaden ut i Karlshamn?

18 June, 2019 Hur ser ditt framtida yrke ut i Karlshamn? Julia från Arbetsförmedlingen ger dig tips för jobbsöket på hemvändarträffen den 17 juli. Och redan här kan du läsa om bla prognoser, bevakningar och intresseguider.
Läs mer

Steg för steg mot nytt jobb i Karlshamn

12 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du även få träffa bemanningsföretaget OnePartnerGroup. De matchar rätt kandidat med rätt jobb genom både rekrytering och bemanning med deras stora regionala nätverk. Här ger de dig tips på sökprocessens steg.
Läs mer

Få hjälp att söka jobb i Karlshamn

4 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du bla få träffa bemanningsföretaget Adecco. Oavsett om du söker ditt första jobb, har en gedigen karriär eller är nyutexaminerad matchar de din kompetens med rätt arbetsplats. Här får du även tips på hur man söker jobb.
Läs mer

Bostaden är en viktig del av att vända hem

20 May, 2019 Hur kan du få hjälp med att hitta rätt bostad vid en flytt till Karlshamn? Visste du att du kan få både en individuell sökprofil och värdering av din nuvarande bostad? Kom till hemvändarträffen den 17 juli så berättar vi mer.
Läs mer

Följ oss på Instagram