4. Besök Nordens största safaripark

4. Besök Nordens största safaripark

30 January, 2019

Nu har du möjlighet att vinna en spännande safari med fika på Eriksberg Hotel & Nature Reserve, där hela familjen på nära håll kan uppleva ett unikt djur- och naturliv i Blekinges arkipelag.

På djurens villkor! Upplevelsen är en biljett för två vuxna och två barn i Nordens största safaripark Eriksberg, där ni kör runt i egen bil och har möjlighet att se vilda visenter, hjortar, vildsvin och mufflon som strövar fritt omkring i det stora naturreservatet. Här finns även ett rikt fågelliv samt ett av världens största bestånd av den fridlysta röda näckrosen. Dessutom får ni avnjuta en härlig fika i den nya värdskapsbyggnaden Outdoor Eriksberg, som ligger precis utanför hägnet. I Outdoor Eriksberg finns även en gårdsbutik med försäljning av viltprodukter, inredningsartiklar och kläder från Chevalier samt utställning med en av världens största afrikanska bufflar.

Upplevelsen kan man vinna genom att anmäla sitt intresse här. För att kunna vinna måste du ha anmält ditt intresse för kampanjen - dvs vara en utflyttad Karlshamnsbo som är nyfiken på möjligheterna att leva, jobba och bo i Karlshamn. Den vinnande personen får dela upplevelsen med sin familj. Ingen förkunskap krävs.
 

Läs också

Hemvändarna berättar: Cissi & Kristian

7 February, 2019 Efter 7 år i Stockholm bestämde de sig för att flytta hem till Karlshamn för att få en rikare vardag. Ett tufft beslut att lämna familj och vänner, men när beslutet väl var taget kunde det inte gå fort nog.
Läs mer

6. Prova Skandinaviens största romsortiment

6 February, 2019 Nu har du möjlighet att vinna en övernattning för två personer på Port Hotel vid de mysiga gamla kulturkvarteren i Carlshamn. I priset ingår en stor kontinental frukostbuffé och dessutom en unik romprovning med Skandinaviens största sortiment av rom.
Läs mer

5. Testa en av Karlshamns mest adrenalinpumpande aktiviteter!

4 February, 2019 Forskajakpaddling i Mörrumsåns skummande vatten tillsammans med gänget på Ursulas äventyr är en av de unika upplevelser vi kommer att erbjuda våra potentiella hemvändare att prova på. Det är inte bara häftigt och spännande utan ger dessutom bra motion!
Läs mer

Hemvändarna berättar: Sanna & Henrik

31 January, 2019 Efter tre år på bortaplan bestämde sig paret Magnell sig för att återvända till Karlshamn.
Läs mer

3: Upplev segling i Hällaryds/Karlshamns skärgård

24 January, 2019 En av de unika upplevelser vi kommer att erbjuda våra potentiella hemvändare att prova på är en halvdags segling med en instruktör från Karlshamns segelsällskap i vår vackra skärgård!
Läs mer

Följ oss på Instagram