5. Testa en av Karlshamns mest adrenalinpumpande aktiviteter!

5. Testa en av Karlshamns mest adrenalinpumpande aktiviteter!

4 February, 2019

Forskajakpaddling i Mörrumsåns skummande vatten tillsammans med gänget på Ursulas äventyr är en av de unika upplevelser vi kommer att erbjuda våra potentiella hemvändare att prova på. Det är inte bara häftigt och spännande utan ger dessutom bra motion!

Ursulas äventyr ordnar diverse aktiviteter runt om i Karlshamn med omnejd och sedan 2000 är en av deras mest attraktiva aktiviteter just Forspaddling! Personen som vinner paddel-upplevelsen kommer tillsammans med en vän att ta sig fram genom Mörrumsån i full fart med assistans av teamet på Ursulas äventyr. Upplevelsen passar alla och är lika rolig i ösregn som solsken! Tänk på att du måste vara simkunnig för att anmäla ditt intresse till upplevelsen.

Upplevelsen kan du vinna genom att anmäla ditt intresse här. För att ha chans att vinna måste du ha anmält ditt intresse för kampanjen - dvs vara en utflyttad Karlshamnsbo. Den vinnande personen får ta med en valfri person att dela upplevelsen med. Ingen förkunskap krävs.

Läs mer om vad de unika upplevelserna innebär >
Anmäl ditt intresse till upplevelsen här >

Läs också

Goodiebag fylld med Karlshamnskärlek

2 July, 2019 På hemvändarträffen den 17 juli får du en snygg tygväska fylld med möjligheter från Karlshamn. Begränsad upplaga, så först till kvarn.
Läs mer

Hur ser arbetsmarknaden ut i Karlshamn?

18 June, 2019 Hur ser ditt framtida yrke ut i Karlshamn? Julia från Arbetsförmedlingen ger dig tips för jobbsöket på hemvändarträffen den 17 juli. Och redan här kan du läsa om bla prognoser, bevakningar och intresseguider.
Läs mer

Steg för steg mot nytt jobb i Karlshamn

12 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du även få träffa bemanningsföretaget OnePartnerGroup. De matchar rätt kandidat med rätt jobb genom både rekrytering och bemanning med deras stora regionala nätverk. Här ger de dig tips på sökprocessens steg.
Läs mer

Få hjälp att söka jobb i Karlshamn

4 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du bla få träffa bemanningsföretaget Adecco. Oavsett om du söker ditt första jobb, har en gedigen karriär eller är nyutexaminerad matchar de din kompetens med rätt arbetsplats. Här får du även tips på hur man söker jobb.
Läs mer

Bostaden är en viktig del av att vända hem

20 May, 2019 Hur kan du få hjälp med att hitta rätt bostad vid en flytt till Karlshamn? Visste du att du kan få både en individuell sökprofil och värdering av din nuvarande bostad? Kom till hemvändarträffen den 17 juli så berättar vi mer.
Läs mer

Följ oss på Instagram