5. Testa en av Karlshamns mest adrenalinpumpande aktiviteter!

5. Testa en av Karlshamns mest adrenalinpumpande aktiviteter!

4 February, 2019

Forskajakpaddling i Mörrumsåns skummande vatten tillsammans med gänget på Ursulas äventyr är en av de unika upplevelser vi kommer att erbjuda våra potentiella hemvändare att prova på. Det är inte bara häftigt och spännande utan ger dessutom bra motion!

Ursulas äventyr ordnar diverse aktiviteter runt om i Karlshamn med omnejd och sedan 2000 är en av deras mest attraktiva aktiviteter just Forspaddling! Personen som vinner paddel-upplevelsen kommer tillsammans med en vän att ta sig fram genom Mörrumsån i full fart med assistans av teamet på Ursulas äventyr. Upplevelsen passar alla och är lika rolig i ösregn som solsken! Tänk på att du måste vara simkunnig för att anmäla ditt intresse till upplevelsen.

Upplevelsen kan du vinna genom att anmäla ditt intresse här. För att ha chans att vinna måste du ha anmält ditt intresse för kampanjen - dvs vara en utflyttad Karlshamnsbo. Den vinnande personen får ta med en valfri person att dela upplevelsen med. Ingen förkunskap krävs.

Läs mer om vad de unika upplevelserna innebär >
Anmäl ditt intresse till upplevelsen här >

Läs också

Hemvändarna berättar: Cissi & Kristian

7 February, 2019 Efter 7 år i Stockholm bestämde de sig för att flytta hem till Karlshamn för att få en rikare vardag. Ett tufft beslut att lämna familj och vänner, men när beslutet väl var taget kunde det inte gå fort nog.
Läs mer

6. Prova Skandinaviens största romsortiment

6 February, 2019 Nu har du möjlighet att vinna en övernattning för två personer på Port Hotel vid de mysiga gamla kulturkvarteren i Carlshamn. I priset ingår en stor kontinental frukostbuffé och dessutom en unik romprovning med Skandinaviens största sortiment av rom.
Läs mer

Hemvändarna berättar: Sanna & Henrik

31 January, 2019 Efter tre år på bortaplan bestämde sig paret Magnell sig för att återvända till Karlshamn.
Läs mer

4. Besök Nordens största safaripark

30 January, 2019 Nu har du möjlighet att vinna en spännande safari med fika på Eriksberg Hotel & Nature Reserve, där hela familjen på nära håll kan uppleva ett unikt djur- och naturliv i Blekinges arkipelag.
Läs mer

3: Upplev segling i Hällaryds/Karlshamns skärgård

24 January, 2019 En av de unika upplevelser vi kommer att erbjuda våra potentiella hemvändare att prova på är en halvdags segling med en instruktör från Karlshamns segelsällskap i vår vackra skärgård!
Läs mer

Följ oss på Instagram