Bostaden är en viktig del av att vända hem

Bostaden är en viktig del av att vända hem

20 May, 2019

Hur kan du få hjälp med att hitta rätt bostad vid en flytt till Karlshamn? Visste du att du kan få både en individuell sökprofil och värdering av din nuvarande bostad? Kom till hemvändarträffen den 17 juli så berättar vi mer.

Något som många noterar när de börjar kika på bostäder hemma i Karlshamn, är att utbudet sällan ser ut som i en del större städer. Det är oftast inte mer än ett par villor eller lägenheter ute till försäljning i det område du söker. Det utbud du ser på olika sajter är dock bara en liten del – totalt görs omkring 700 bostadsaffärer i Karlshamns kommun varje år. Alla ligger såklart inte ute på annons samtidigt och en del görs dessutom utan att annonseras alls, så för att vara förberedd inför en eventuell hemflytt bör du skapa dig en bevakningsprofil hos lokala mäklare i Karlshamn.

LF erbjuder dig en individuell sökprofil och värdering av din nuvarande bostad
Via Länsförsäkringar får du hjälp med en avgörande faktor för en möjlig flytt. De kan dels erbjuda en individuell bevakningsprofil så att du direkt får meddelanden när något som passar dig blir till försäljning även de som inte kommer ut på öppen annons. Du kan också få en värdering av den bostad du äger idag. De samarbetar med andra Länsförsäkringar Fastighetsförmedling runtom i landet, och via www.lansfast.se/varderabostad kan du snabbt få hjälp.

Många som flyttar hem märker att de förutom en fin boendemiljö också får ett tillskott i privatekonomin. Karlshamnspriserna är fortfarande billigare än snittpriserna i landet – så de flesta får ett välbehövligt insatskapital till flytten genom sin nuvarande bostad på annan ort.
 
Den 17 juli kl 14-16 har vi en hemvändarträff på NetPort Science Park, där många parter kommer ta emot dig och berätta hur du skulle kunna leva, jobba och bo i Karlshamn. Länsförsäkringar fastighetsförmedling kommer vara på plats med två mäklare, Emma och Mikael, och utifrån dina önskemål kan de presentera olika möjligheter på boende. Du kan även boka in ett möte med dem under andra tidpunkter såklart, så att de kan ta hand om er väl när ni kommer på sommarbesök i hemtrakterna.

Du når dem enkelt via telefon 0454-75 33 75, eller genom ett mail till karlshamn@lansfast.se

Läs också

Goodiebag fylld med Karlshamnskärlek

2 July, 2019 På hemvändarträffen den 17 juli får du en snygg tygväska fylld med möjligheter från Karlshamn. Begränsad upplaga, så först till kvarn.
Läs mer

Hur ser arbetsmarknaden ut i Karlshamn?

18 June, 2019 Hur ser ditt framtida yrke ut i Karlshamn? Julia från Arbetsförmedlingen ger dig tips för jobbsöket på hemvändarträffen den 17 juli. Och redan här kan du läsa om bla prognoser, bevakningar och intresseguider.
Läs mer

Steg för steg mot nytt jobb i Karlshamn

12 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du även få träffa bemanningsföretaget OnePartnerGroup. De matchar rätt kandidat med rätt jobb genom både rekrytering och bemanning med deras stora regionala nätverk. Här ger de dig tips på sökprocessens steg.
Läs mer

Få hjälp att söka jobb i Karlshamn

4 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du bla få träffa bemanningsföretaget Adecco. Oavsett om du söker ditt första jobb, har en gedigen karriär eller är nyutexaminerad matchar de din kompetens med rätt arbetsplats. Här får du även tips på hur man söker jobb.
Läs mer

8. Hela familjen på Kreativum Science Center

26 March, 2019 Att lära sig samtidigt som man har roligt och om man gör det tillsammans med nära och kära blir det dubbelt så kul! Det senaste priset att vinna i kampanjen är en heldag på Kreativum där hela familjen får kombinera upptäckarglädje med aha-upplevelser.
Läs mer

Följ oss på Instagram