Få hjälp att söka jobb i Karlshamn

Få hjälp att söka jobb i Karlshamn

4 June, 2019

På hemvändarträffen kommer du bla få träffa bemanningsföretaget Adecco. Oavsett om du söker ditt första jobb, har en gedigen karriär eller är nyutexaminerad matchar de din kompetens med rätt arbetsplats. Här får du även tips på hur man söker jobb.

Det finns flera aktörer som kan hjälpa dig att söka jobb i Karlshamn. Carina Falck och Hanna Ericsson är båda bosatta i Karlshamn och jobbar på Adecco. Med deras hjälp kan du få en anställning hos någon av deras många attraktiva arbetsgivare eller bli anställd och uthyrd som konsult med möjligheten att få uppdrag på flera olika företag. Du får hjälp med att hitta ditt nästa heltids-, deltids- eller extrajobb. Adecco i Blekinge har både små och stora kunder runt om i länet som behöver allt från industriarbetare till ekonomer. Många av våra kunder har kompetensbrist och de letar ständigt efter nya talanger. Adecco har både djupt och brett kontaktnät och god lokalkännedom.  
 
Att jobba som konsult
Vill du kombinera omväxling i arbetet med en trygg anställning? Då kan du arbeta som uthyrd konsult och få uppdrag på Sveriges mest välkända och attraktiva företag. Som konsult är du anställd av Adecco och jobbar antingen kortare uppdrag hos olika företag eller ett längre uppdrag på samma företag.
 
Bli rekryterad
Söker du ditt första heltidsjobb eller är mitt i karriären och sugen på nya möjligheter? Adecco har ett stort nätverk med många väletablerade och intressanta arbetsplatser. De har många års erfarenhet av rekrytering och brinner för att matcha dina kompetenser och erfarenheter med rätt arbetsplats för dig. Efter att du skickat in din ansökan tar de hand om hela rekryteringsprocessen. Du anställs direkt av det rekryterande företaget.
 
Erbjudande för hemvändare
Oavsett det rör sig om en process med direktrekrytering eller tillsättning av ett bemanningsuppdrag inleder Adecco med personlighetstest och kapacitetstest samt att du som kandidat får svara på frågor i videointervju. De erbjuder nu alla hemvändare som är intresserade att få göra tester och videointervju: Registrera dig på adecco.se och kontakta rekryterare Hanna Ericsson (hanna.ericsson@adecco.se). 
 
Se gärna vilka lediga tjänster Adecco har just nu på www.adecco.se Adecco Framtidens jobb. För alla. Idag.

Tips för att söka jobb
1. Avsätt tid till att söka jobb
- Har du redan jobb men vill söka nytt? Avsätt tid för ditt jobbsökande, till exempel en timme några kvällar i veckan eller ett par timmar under söndagseftermiddagen.
- Är du arbetslös utan A-kassa? Sätt ett mål på hur många jobb du vill söka varje vecka, exempelvis 100. Avsätt specifika tider under dagen där fokuset ska ligga på att söka jobb.
- Är du arbetslös med A-kassa? Här är det viktigt att hålla koll på arbetsförmedlingens riktlinjer och krav, annars riskerar du att bli av med din ersättning. Sätt upp mål för hur mycket tid du ska spendera på jobbsökandet varje dag och håll dig till det.

2. Anpassa din ansökan efter tjänsten
Ett välkänt tips för jobbsökande är att anpassa ditt CV och personliga brev för varje jobb du söker. Det tar lite extra tid, men ökar chanserna att få jobb. Att skriva ett personligt brev ger intryck av att du verkligen är intresserad av just den rollen.

3. Håll utkik efter nya lediga jobb
Varje vecka får Adecco in många nya lediga tjänster. Håll utkik flera gånger i veckan så du inte missar några nya jobb. Ett tips är att skapa en jobbevakning. På så sätt missar du inga nya jobb i närheten av dig inom din bransch.

4. Skapa en profil och registrera ditt CV
Finns det inga lediga jobb som passar dig just nu? Inga problem! Genom att registrera en profil och ladda upp ditt CV på Adecco gör du dig sökbar för arbetsgivare som söker personal. På så sätt kan en arbetsgivare kontakta dig om en tjänst, ifall din profil matchar deras rollbeskrivning. Missa inte denna möjlighet genom att registrera ditt CV.

Läs också

Goodiebag fylld med Karlshamnskärlek

2 July, 2019 På hemvändarträffen den 17 juli får du en snygg tygväska fylld med möjligheter från Karlshamn. Begränsad upplaga, så först till kvarn.
Läs mer

Hur ser arbetsmarknaden ut i Karlshamn?

18 June, 2019 Hur ser ditt framtida yrke ut i Karlshamn? Julia från Arbetsförmedlingen ger dig tips för jobbsöket på hemvändarträffen den 17 juli. Och redan här kan du läsa om bla prognoser, bevakningar och intresseguider.
Läs mer

Steg för steg mot nytt jobb i Karlshamn

12 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du även få träffa bemanningsföretaget OnePartnerGroup. De matchar rätt kandidat med rätt jobb genom både rekrytering och bemanning med deras stora regionala nätverk. Här ger de dig tips på sökprocessens steg.
Läs mer

Bostaden är en viktig del av att vända hem

20 May, 2019 Hur kan du få hjälp med att hitta rätt bostad vid en flytt till Karlshamn? Visste du att du kan få både en individuell sökprofil och värdering av din nuvarande bostad? Kom till hemvändarträffen den 17 juli så berättar vi mer.
Läs mer

8. Hela familjen på Kreativum Science Center

26 March, 2019 Att lära sig samtidigt som man har roligt och om man gör det tillsammans med nära och kära blir det dubbelt så kul! Det senaste priset att vinna i kampanjen är en heldag på Kreativum där hela familjen får kombinera upptäckarglädje med aha-upplevelser.
Läs mer

Följ oss på Instagram