Goodiebag fylld med Karlshamnskärlek

Goodiebag fylld med Karlshamnskärlek

2 July, 2019

På hemvändarträffen den 17 juli får du en snygg tygväska fylld med möjligheter från Karlshamn. Begränsad upplaga, så först till kvarn.

På hemvändarträffen den 17 juli kommer vi presentera olika möjligheter till boende, sysselsättning och fritid i Karlshamn. Du kommer kunna prata med personal från flera av kommunens förvaltningar, så som fritid, kultur, personal och stadsplanering. Vi har bemanningsföretag och arbetsförmedlingen på plats liksom mäklare som kan hjälpa dig skapa en individuell sökprofil samt hjälpa dig med en värdering på ditt nuvarande hus. Vi har även flera företag och nätverk som kan lotsa dig till rätt kontakt inom yrkeslivet.

Vi lottar ut fina priser:
- Biljetter till onsdagskonserten med Uno Svenningsson, Molly Sandén och Markus Krunegård
- Programmeringskit som kan skapa allt från väckarklockor till radiostyrda bilar
- Snygga brandsläckare med Blekingemotiv
- med mera. Fler priser är på gång!

Välkommen till hemvändarträffen!
Var: NetPort Science Park, Biblioteksgatan 4, Karlshamn
När: kl 14-16 den 17 juli
Hur: Anmäl dig här eller vårt facebook-event

Läs också

Hur ser arbetsmarknaden ut i Karlshamn?

18 June, 2019 Hur ser ditt framtida yrke ut i Karlshamn? Julia från Arbetsförmedlingen ger dig tips för jobbsöket på hemvändarträffen den 17 juli. Och redan här kan du läsa om bla prognoser, bevakningar och intresseguider.
Läs mer

Steg för steg mot nytt jobb i Karlshamn

12 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du även få träffa bemanningsföretaget OnePartnerGroup. De matchar rätt kandidat med rätt jobb genom både rekrytering och bemanning med deras stora regionala nätverk. Här ger de dig tips på sökprocessens steg.
Läs mer

Få hjälp att söka jobb i Karlshamn

4 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du bla få träffa bemanningsföretaget Adecco. Oavsett om du söker ditt första jobb, har en gedigen karriär eller är nyutexaminerad matchar de din kompetens med rätt arbetsplats. Här får du även tips på hur man söker jobb.
Läs mer

Bostaden är en viktig del av att vända hem

20 May, 2019 Hur kan du få hjälp med att hitta rätt bostad vid en flytt till Karlshamn? Visste du att du kan få både en individuell sökprofil och värdering av din nuvarande bostad? Kom till hemvändarträffen den 17 juli så berättar vi mer.
Läs mer

8. Hela familjen på Kreativum Science Center

26 March, 2019 Att lära sig samtidigt som man har roligt och om man gör det tillsammans med nära och kära blir det dubbelt så kul! Det senaste priset att vinna i kampanjen är en heldag på Kreativum där hela familjen får kombinera upptäckarglädje med aha-upplevelser.
Läs mer

Följ oss på Instagram