Hur ser arbetsmarknaden ut i Karlshamn?

Hur ser arbetsmarknaden ut i Karlshamn?

18 June, 2019

Hur ser ditt framtida yrke ut i Karlshamn? Julia från Arbetsförmedlingen ger dig tips för jobbsöket på hemvändarträffen den 17 juli. Och redan här kan du läsa om bla prognoser, bevakningar och intresseguider.

Yrkeskompassen hittar du Arbetsförmedlingens prognoser över vilka yrken som är heta och var det behövs mest personal de närmaste fem åren. 

Du kanske funderar på vilket yrke som passar dig och vill veta mer. Under Hitta yrke hittar du yrkesbeskrivningar och tips om utbildningsvägar på över 300 av de vanligaste yrkena. Du kan även testa Arbetsförmedlingens intresseguide där du genom att svara på tolv frågor får förslag på yrken som passar dig och dina intressen. 

De flesta av de jobben du hittar i andra tjänster och appar kommer från Platsbanken. Logga in på www.Arbetsformedlingen.se för att kunna spara dina sökningar och skapa bevakningar på olika jobb.

Innan du skickar iväg din ansökan kan det vara bra att läsa om hur du skriver ett bra cv eller hur du vässar ditt personliga brev.

Kom och prata med Julia på hemvändarträffen den 17 juli för fler tips och råd i ditt jobbsökande.

Läs också

Goodiebag fylld med Karlshamnskärlek

2 July, 2019 På hemvändarträffen den 17 juli får du en snygg tygväska fylld med möjligheter från Karlshamn. Begränsad upplaga, så först till kvarn.
Läs mer

Steg för steg mot nytt jobb i Karlshamn

12 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du även få träffa bemanningsföretaget OnePartnerGroup. De matchar rätt kandidat med rätt jobb genom både rekrytering och bemanning med deras stora regionala nätverk. Här ger de dig tips på sökprocessens steg.
Läs mer

Få hjälp att söka jobb i Karlshamn

4 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du bla få träffa bemanningsföretaget Adecco. Oavsett om du söker ditt första jobb, har en gedigen karriär eller är nyutexaminerad matchar de din kompetens med rätt arbetsplats. Här får du även tips på hur man söker jobb.
Läs mer

Bostaden är en viktig del av att vända hem

20 May, 2019 Hur kan du få hjälp med att hitta rätt bostad vid en flytt till Karlshamn? Visste du att du kan få både en individuell sökprofil och värdering av din nuvarande bostad? Kom till hemvändarträffen den 17 juli så berättar vi mer.
Läs mer

8. Hela familjen på Kreativum Science Center

26 March, 2019 Att lära sig samtidigt som man har roligt och om man gör det tillsammans med nära och kära blir det dubbelt så kul! Det senaste priset att vinna i kampanjen är en heldag på Kreativum där hela familjen får kombinera upptäckarglädje med aha-upplevelser.
Läs mer

Följ oss på Instagram