Vi presenterar: Epic Karlshamn

Vi presenterar: Epic Karlshamn

15 January, 2019

Vinn episka upplevelser i Karlshamn!

Under vinter och vår 2019 kommer vi att presentera olika episka upplevelser i Karlshamn för er som deltar i vår kampanj Karlshamn frågar chans. För att ha möjlighet att vinna en av upplevelserna måste du ha anmält ditt intresse för kampanjen, dvs vara en utflyttad Karlshamnsbo som är nyfiken på möjligheterna att leva, jobba och bo i Karlshamn. Upplevelsen är helt kostnadsfri och det enda åtagandet du som vinnare gör är att dokumentera upplevelsen med ett par bilder och kort text som svarar på frågorna vem, vad, när, hur och varför. Detta material kommer sedan publiceras i kampanjens kanaler för marknadsföring av dels upplevelsen och dels Karlshamn som helhet. Målet är att locka fler besökare och potentiella hemflyttare till vår underbara stad!

Du anmäler ditt intresse till upplevelserna genom detta formulär. Efterhand som vi presenterar upplevelser, kommer det att finnas möjlighet att anmäla sitt intresse till dem. Det går utmärkt att anmäla sig till mer än en upplevelse.

Följande upplevelser kan du vinna än så länge:
1. Bli Swim-runner en förmiddag
2. Skärgårdssafari med lunch
3. Upplev segling i Hällaryds/Karlshamns skärgård
4. Besök Nordens största safaripark
5. Forskajakspaddling i Mörrumsån
6. Romprovning av Skandinaviens största sortiment
7. Besök på Kallbadhuset
8. Hela familjen på Kreativum Science Center

Läs också

8. Hela familjen på Kreativum Science Center

26 March, 2019 Att lära sig samtidigt som man har roligt och om man gör det tillsammans med nära och kära blir det dubbelt så kul! Det senaste priset att vinna i kampanjen är en heldag på Kreativum där hela familjen får kombinera upptäckarglädje med aha-upplevelser.
Läs mer

Hemvändarna berättar: Sofie

6 March, 2019 Sofie Glans, 35 år, växte upp i Mörrum men flyttade sedan till Malmö för jobb där hon stannade i 14 år innan hon valde att flytta tillbaka för barnens skull. Sofie ville ge dem en närmare relation med sina morföräldrar, kusiner och släkt.
Läs mer

7. Besök Kallbadhuset

21 February, 2019 Som en del av Epic Karlshamn har du nu chans att vinna en vistelse på Kallbadhuset under en för- eller eftermiddag tillsammans med familj och vänner.
Läs mer

Hemvändarna berättar: Cissi & Kristian

7 February, 2019 Efter 7 år i Stockholm bestämde de sig för att flytta hem till Karlshamn för att få en rikare vardag. Ett tufft beslut att lämna familj och vänner, men när beslutet väl var taget kunde det inte gå fort nog.
Läs mer

6. Prova Skandinaviens största romsortiment

6 February, 2019 Nu har du möjlighet att vinna en övernattning för två personer på Port Hotel vid de mysiga gamla kulturkvarteren i Carlshamn. I priset ingår en stor kontinental frukostbuffé och dessutom en unik romprovning med Skandinaviens största sortiment av rom.
Läs mer

Följ oss på Instagram