Vi presenterar: Epic Karlshamn

Vi presenterar: Epic Karlshamn

15 January, 2019

Vinn episka upplevelser i Karlshamn!

Under vinter och vår 2019 kommer vi att presentera olika episka upplevelser i Karlshamn för er som deltar i vår kampanj Karlshamn frågar chans. För att ha möjlighet att vinna en av upplevelserna måste du ha anmält ditt intresse för kampanjen, dvs vara en utflyttad Karlshamnsbo som är nyfiken på möjligheterna att leva, jobba och bo i Karlshamn. Upplevelsen är helt kostnadsfri och det enda åtagandet du som vinnare gör är att dokumentera upplevelsen med ett par bilder och kort text som svarar på frågorna vem, vad, när, hur och varför. Detta material kommer sedan publiceras i kampanjens kanaler för marknadsföring av dels upplevelsen och dels Karlshamn som helhet. Målet är att locka fler besökare och potentiella hemflyttare till vår underbara stad!

Du anmäler ditt intresse till upplevelserna genom detta formulär. Efterhand som vi presenterar upplevelser, kommer det att finnas möjlighet att anmäla sitt intresse till dem. Det går utmärkt att anmäla sig till mer än en upplevelse.

Följande upplevelser kan du vinna än så länge:
1. Bli Swim-runner en förmiddag
2. Skärgårdssafari med lunch
3. Upplev segling i Hällaryds/Karlshamns skärgård
4. Besök Nordens största safaripark
5. Forskajakspaddling i Mörrumsån
6. Romprovning av Skandinaviens största sortiment
7. Besök på Kallbadhuset
8. Hela familjen på Kreativum Science Center

Anmäl dig senast 17 juni 2019. Vinnarna presenteras innan midsommar via mail.

Läs också

Goodiebag fylld med Karlshamnskärlek

2 July, 2019 På hemvändarträffen den 17 juli får du en snygg tygväska fylld med möjligheter från Karlshamn. Begränsad upplaga, så först till kvarn.
Läs mer

Hur ser arbetsmarknaden ut i Karlshamn?

18 June, 2019 Hur ser ditt framtida yrke ut i Karlshamn? Julia från Arbetsförmedlingen ger dig tips för jobbsöket på hemvändarträffen den 17 juli. Och redan här kan du läsa om bla prognoser, bevakningar och intresseguider.
Läs mer

Steg för steg mot nytt jobb i Karlshamn

12 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du även få träffa bemanningsföretaget OnePartnerGroup. De matchar rätt kandidat med rätt jobb genom både rekrytering och bemanning med deras stora regionala nätverk. Här ger de dig tips på sökprocessens steg.
Läs mer

Få hjälp att söka jobb i Karlshamn

4 June, 2019 På hemvändarträffen kommer du bla få träffa bemanningsföretaget Adecco. Oavsett om du söker ditt första jobb, har en gedigen karriär eller är nyutexaminerad matchar de din kompetens med rätt arbetsplats. Här får du även tips på hur man söker jobb.
Läs mer

Bostaden är en viktig del av att vända hem

20 May, 2019 Hur kan du få hjälp med att hitta rätt bostad vid en flytt till Karlshamn? Visste du att du kan få både en individuell sökprofil och värdering av din nuvarande bostad? Kom till hemvändarträffen den 17 juli så berättar vi mer.
Läs mer

Följ oss på Instagram