Vi presenterar: Epic Karlshamn

Vi presenterar: Epic Karlshamn

15 January, 2019

Vinn episka upplevelser i Karlshamn!

Under vinter och vår 2019 kommer vi att presentera olika episka upplevelser i Karlshamn för er som deltar i vår kampanj Karlshamn frågar chans. För att ha möjlighet att vinna en av upplevelserna måste du ha anmält ditt intresse för kampanjen, dvs vara en utflyttad Karlshamnsbo som är nyfiken på möjligheterna att leva, jobba och bo i Karlshamn. Upplevelsen är helt kostnadsfri och det enda åtagandet du som vinnare gör är att dokumentera upplevelsen med ett par bilder och kort text som svarar på frågorna vem, vad, när, hur och varför. Detta material kommer sedan publiceras i kampanjens kanaler för marknadsföring av dels upplevelsen och dels Karlshamn som helhet. Målet är att locka fler besökare och potentiella hemflyttare till vår underbara stad!

Du anmäler ditt intresse till upplevelserna genom detta formulär. Efterhand som vi presenterar upplevelser, kommer det att finnas möjlighet att anmäla sitt intresse till dem. Det går utmärkt att anmäla sig till mer än en upplevelse.

Följande upplevelser kan du vinna än så länge:
1. Bli Swim-runner en förmiddag
2. Skärgårdssafari med lunch
3. Upplev segling i Hällaryds/Karlshamns skärgård
4. Besök Nordens största safaripark
5. Forskajakspaddling i Mörrumsån
6. Romprovning av Skandinaviens största sortiment

Läs också

Hemvändarna berättar: Cissi & Kristian

7 February, 2019 Efter 7 år i Stockholm bestämde de sig för att flytta hem till Karlshamn för att få en rikare vardag. Ett tufft beslut att lämna familj och vänner, men när beslutet väl var taget kunde det inte gå fort nog.
Läs mer

6. Prova Skandinaviens största romsortiment

6 February, 2019 Nu har du möjlighet att vinna en övernattning för två personer på Port Hotel vid de mysiga gamla kulturkvarteren i Carlshamn. I priset ingår en stor kontinental frukostbuffé och dessutom en unik romprovning med Skandinaviens största sortiment av rom.
Läs mer

5. Testa en av Karlshamns mest adrenalinpumpande aktiviteter!

4 February, 2019 Forskajakpaddling i Mörrumsåns skummande vatten tillsammans med gänget på Ursulas äventyr är en av de unika upplevelser vi kommer att erbjuda våra potentiella hemvändare att prova på. Det är inte bara häftigt och spännande utan ger dessutom bra motion!
Läs mer

Hemvändarna berättar: Sanna & Henrik

31 January, 2019 Efter tre år på bortaplan bestämde sig paret Magnell sig för att återvända till Karlshamn.
Läs mer

4. Besök Nordens största safaripark

30 January, 2019 Nu har du möjlighet att vinna en spännande safari med fika på Eriksberg Hotel & Nature Reserve, där hela familjen på nära håll kan uppleva ett unikt djur- och naturliv i Blekinges arkipelag.
Läs mer

Följ oss på Instagram